Einde werkdag risotto
Alsof de lente risotto nog niet makkelijk genoeg was hebben we er een nog luiere variant op gevonden. Het is echt makkelijker om deze risotto te maken dan eten bestellen! Allemaal dankzij de voorgesneden groentezakjes. In deze variant had ik nog een venkel in de koelkast liggen die op moest, maar die kan je er ook gewoon uit laten als je deze niet in huis hebt. Dit is een recept voor 2 grote eters. Met een lekkere verse groene salade kan je hier ook gemakkelijk een gerecht voor 4 eters van maken.
- Luxe Italiaanse wokgroenten (met Cavolo Nero en kastanjechampignons)
- Venkel (in kleine stukjes gesneden)
- 75 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 200 gram risottorijst
- 600 ml groentenbouillon
Doe alles behalve de kaas in de Crockpot Express.
Stel deze in op risottostand (12/13 minuten) en doe een quick release na de gereedmeldingspiep.
Open de deksel en roer de kaas op een klein handje na door de risotto
Schep op en maak op het bord af met een beetje versgemalen (zwarte) peper en het kleine beetje kaas.